Prelucrarea datelor personale

Prezentul magazin virtual www.ieftin-si-bun.ro cuprinde orice fel de informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri, reclame), care constituie continutul magazinului virtual www.ieftin-si-bun.ro, proprietatea SC IEFTIN-SI-BUN SRL. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicior incorecte, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC.

 1. Orarul de functionare
  Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 8-17. Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.
 2. Comanda Online
  1. O comanda este considerata valida daca este confirmata telefonic sau prin e-mail. Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic), precum si cu modul de operare al vanzatorului. Comanda va fi verificata si validata de unul din consultantii nostri de vanzari si veti primi confirmarea telefonica sau prin e-mail. Ulterior prelucrarii comenzii de catre SC TRURTZI SRL, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate. Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie datele de contact din pagina contact.
  2. Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul intr-un contract la distanta. Contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre SC IEFTIN-SI-BUN SRL, in calitate de vanzator si un consumator - cumparator, in cadrul prezentului sistem de vanzare organizat de catre SC IEFTIN-SI-BUN SRL, utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa in magazinul virtual. Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.
 3. Livrare
  1. Livrarea prin curier. Produsele comandate vor fi livrate prin curierat rapid, taxele fiind suportate de catre client. Doar comenzile de peste 100 RON sunt eligibile pentru transportul prin curierat rapid.
   Livrarea profilelor. Profilele au lungimea standard de 6 metri. Prin curier profilele pot fi livrate doar la lungimi cumprinse intre 1, 2 sau maxim 3 metri. Pentru livrarea profilelor la 6 metri in cantitati mai mari de 5000 lei va vom pune la dipozitie trasport prin flota proprie sau achitat de client in functie de distanta si cantitate.
  2. Livrarea prin flota proprie. In cazul in care valoarea este mai mare de 5000 ron, clientul poate opta pentru transportul prin flota proprie. Transportul prin flota proprie poate fi GRATUIT in functie de distanta.
  3. Costurile de livrare. Momentan site-ul www.ieftin-si-bun.ro nu are implementata facilitatea de calculare a costului transportului in functie de greutatea articolelor cumparate, in consecinta costul transportului nu este inclus in pretul final afisat pe site si se plateste separat dupa formula: ((Nr. de Kg - 1)*0.6 + 6 + 10)* 1.19. In cazul in care locatia dumneavoastra nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat aceasta percepe tarif pentru kilometri suplimentari pe langa costurile de livrare.
  4. Termen de livrare Termenul de livrare depinde de localitatea de unde vom primi comanda de la 24 ore pana la maxim 72 de ore prin curier rapid (in cazul in care toate produsele sunt pe stoc, daca sunt si produse ce necesita confectionare dupa primirea comenzii veti fi anuntati si vom stabili un termen de livrare). Pentru comenzile mai mari termenul de livrare depinde de distanta, cantitati si diponibilitatea stocului.
 4. Preturile.Toate preturile sunt actualizate si includ TVA. Pentru profile amprentate preturile sunt pentru lungimea standard de 6 metri iar pentru elemente si celelalte produse pretul este pe bucata. SC IEFTIN-SI-BUN SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor de pe site fara notificare prealabila!
 5. Modalitati de plata.Plata pentru produse sa va face prin ramburs in cazul comenzilor prin curier rapid, la livrarea coletelor. Pentru comenzile mai mari solicitam un avans pe baza proforma sau achitarea integrala, in functie de firma / cumparator si relatia cu firma noastra pana in momentul plasarii comenzii.
 6. Reclamatii.Reclamatiile referitoare la produsele primite se fac in momentul receptionarii lor si nu mai tarziu de 24 de ore de la ridicarea / primirea coletului. Nu ne asumam responsabilitatea si nu putem fi trasi la raspundere pentru eventualele neplaceri create de firma de curierat cu care lucram, cum ar fi: intarzieri, tarife, caracterul curierilor.
 7. Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal. IEFTIN-SI-BUN S.R.L. dorește să te familiarizezi cu modul în care colectăm, utilizăm și divulgăm Datele tale cu caracter personal, pentru a înțelege practicile noastre privind confidențialitatea, inclusiv ce Date cu caracter personal colectăm, de ce le colectăm, în ce scopuri le utilizăm și cum le protejăm, precum și drepturile tale personale. Pentru mai multe informații accesează Prelucrare date cu caracter personal