Prelucrarea datelor personale

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de SC Ieftin-si-bun SRL sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.

Datele ce vor fi salvate in baza de date ale SC Ieftin-si-bun SRL sunt: nume, prenume, adrese de email, numere de telefon si adrese.

Optarea pentru abonarea la newsletterul Ieftin-si-bun implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de firma Ieftin-si-bun.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual Ieftin-si-bun, informarea despre produsele si promotiile Ieftin-si-bun sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Ieftin-si-bun, realizarea de rapoarte statistice.

SC Ieftin-si-bun SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de Ieftin-si-bun cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

SC Ieftin-si-bun SRL va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter SC Ieftin-si-bun SRL poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia;
  • prin trimiterea unui email la adresa newsletter@Ieftin-si-bun.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.

In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal, pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa newsletter@Ieftin-si-bun.ro prin care furnizeaza datele modificate.