Marchiza, Modelul:

Cod produs: marchiza00




Pentru fier forjat si confectii metalice, preturile sunt variabile in functie de mai multi factori: model, materiale folosite, gradul de finisare, cantitate, durata de executie, detalii de montaj, conditii specifice fiecarei lucrari.

Luand in considerare toate aceste variabile preturile pornesc de la un 40 euro/metru patrat si pot urca pana la un maxim relativ de 300 ~ 350 euro/metru patrat (in aceste preturi sunt incluse parte de montaj si tratamentele specifice: grunduire, vopsire, patinare etc.).


Produsele realizate de noi sunt vopsite in camp electrostatic cu o instalatie de ultima generatie,(doua straturi de grund anticoroziv+doua straturi de vopsea speciala pentru fier).


Puteti sa ne aratati un model preferat, pentru care putem inainta o oferta de pret astfel putem gandi lucrarea in functie de bugetul dvs.


Pentru orice intrebare nu ezitati sa ne contactati pe e-mail depozitieftin@yahoo.com, sau telefonic la 0720 58 28 28 intre orele 8-17 de luni pana sambata.


Ne puteti vizita oricand la atelier in Campina, str Oprescu Adiran nr 1A.


Va asteptam cu drag.

Transport contra cost prin firme de curierat. Transport GRATUIT în Mun. Câmpina și împrejurimi, în funcție de valoarea comenzii!
Finalizeaza Comanda si Noi iti Vom Comunica Detaliile de Transport !
Daca nu gasesti toate produsele necesare pe site, da-ne de veste ! Sunt sanse mari sa le avem sau sa le putem aproviziona !

Te rugam suna pentru disponibilitate

Disponibilitate: Intreaba la 0720.58.28.28